SİVAS / ALTINYAYLA - Başyayla İlkokulu

Haz

Okulumuzda Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi kapsamında  İlçe Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile işbirliği içersinde açılan Erken Çocukluk Döneminde Atık Pil Eğitimi Kursumuzda 12 öğrencimizin atık pil konusunda bilgilenmesi sağlanmıştır.

Haz

Temel Eğtimde 10000 Okul Projesi kapsamında  İlçe Halk Eğitim Müdürlüğümüzle iş birliği içerisinde okulumuzda velilerimize yönelik Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm kursu açılmıştır.

May

Okulumuzun da katılım gösterdiği OYUNLARLA GELİŞİYORUM PROJESİ çalışmalarımızdan oluşturulan e-book final çalışması ile projemiz tamamlanmıştır.

OKULUMUZ E TWİNNİNG e katılarak OYUNLARLA GELİŞİYORUM PROJESİNDE yer almıştır.

Elif BİLGİN ve öğrencileri Oyunlarla Gelişiyorum projesine başlıyorlar. Öğrencilerimiz bu proje sayesinde eğlenirken öğrenecek ve çok yönlü gelişme göstereceklerdir.