T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİVAS / ALTINYAYLA - Başyayla İlkokulu

OKULUMUZ E TWİNNİNG PROJESİNDE

OKULUMUZ E TWİNNİNG e katılarak OYUNLARLA GELİŞİYORUM PROJESİNDE yer almıştır. 

Elif BİLGİN ve öğrencileri Oyunlarla Gelişiyorum projesine başlıyorlar. Öğrencilerimiz bu proje sayesinde eğlenirken öğrenecek ve çok yönlü gelişme göstereceklerdir.  

 

OKULUMUZ E TWİNNİNG e katılarak OYUNLARLA GELİŞİYORUM PROJESİNDE yer almıştır. 

Başyayla İlkokulu öğrencilerimiz, Oyunlarla Gelişiyorum Projesi ile her hafta yeni etkinlikler yapacak ve bu sayede  eğlenirken öğreneceklerdir.

Proje Hakkında

Bildiğimiz üzere oyun; zeka ve yetenekleri geliştirici belli kuralları olan iyi vakit geçirmeye yarayan bir eğlence biçimidir. Doğal olarak çocukların sevdiği ve zevkle yürüttüğü etkinliklerin başında gelmektedir. Bu projemiz ile oyunu çocukların zihinsel ve fiziksel gelişiminin temeline koymayı amaçlıyoruz. Çeşitli bilgi ve becerileri kazandıracak olan bu oyunlar öğrencilerin de fikirleri ile şekillenerek öğrenmeyi etkili ve eğlenceli hale getirmeyi hedefliyor. Eğitici oyun olarak adlandırabileceğimiz oyunlar; dersin amacına, öğrenci yaşına ve düzeyine göre uyarlanacaktır. Ayrıca atık malzemeleri değerlendirerek tasarlayacağımız bu oyunlarla öğrenciler hem eğlenecek hem de geri dönüşüm hakkında farkındalık kazanacaktır.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.03.2022 - Güncelleme: 14.03.2022 00:26 - Görüntülenme: 185
  Beğen | 0  kişi beğendi