SİVAS / ALTINYAYLA - Başyayla İlkokulu

"GERİ DÖNÜŞÜM" VE "SIFIR ATIK" EĞİTİMİ KURSU

Temel Eğtimde 10000 Okul Projesi kapsamında  İlçe Halk Eğitim Müdürlüğümüzle iş birliği içerisinde okulumuzda velilerimize yönelik Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm kursu açılmıştır.

TEMEL EĞİTİMDE 10000 OKUL PROJESİ GERİ DÖNÜŞÜM VE SIFIR ATIK KURSU

Okulumuzda açılan Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm kursumuzda öğretmenimiz Pınar AFACAN tarafından 13 velimize yönelik hazırlanan sunumlar ile bilgilendirici toplam 8 saat kurs eğitimi verilmiştir. Kurusumuz kapsamında velilerimiz Geri Dönüşüm konularında bilgilendirilmiş ve çeşitli etkinliklere katılmışlardır.

Kursumuz süresince atık kavanozlardan renkli kavanoz ve vazo yapımı, atık malzemelerden fotoğraf çerçeve tasarımları, atıl durumda olan okul panosunun geri dönüşümü çalışması ve plastik atık toplama yarışmaları gibi çeşitli etkinlikler yapılmıştır.

02-06-202202-06-2022

Kursumuzda eğitim veren Pınar AFACAN öğretmenimize ve katılım gösteren değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Unutmayalım! Yaşanılır bir dünya için Geri Dönüşüme destek olmalıyız.

Yayın: 04.06.2022 - Güncelleme: 04.06.2022 09:20 - Görüntülenme: 184