SİVAS / ALTINYAYLA - Başyayla İlkokulu

Başyayla İlkokulu

Adres
BAŞYAYLA KÖYÜ BAŞYAYLA KÜME EVLERİ BAŞYAYLA KÖYÜ ILKÖRETIM OKULU BAŞYAYLA OKULU BLOK NO: 17 ALTINYAYLA / SİVAS
Vizyon
İçinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Misyon
Eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.
08.50-12.00-12.40-14.10
KALORİFER